Pe toate site-urile detinute de ProTv, mare reclama mare, „Pe 1 August se lanseaza voyo.ro, cel mai mare site de filme si seriale online„, multimea era in delir, strigau „uraaaa, nu o sa mai stam pe site-urile de filme online sa se incarce un film in 5 ore, vine ProTv-urile cu filmele ce se incarca super rapid”. A venit 1 August, toata lumea intra pe voyo.ro sa vada cum sta treaba. In primul rand trebuia sa iti faci cont, isi face multimea, dupa care, „let’s voyo, sa vedem filmele”, hmmm, stai ca e o problema, costa, si nu un pret simbolic, un pret mare pentru ceva atat de mic.

Au trecut 8 zile de la lansarea voyo.ro, daca intri pe un film oarecare, vei vedea numai comentarii gen „panarama de site, de ce as da 2E sa vad un film care e gratis pe internet” si tot asa. Cu siguranta Pro Tv nu a dat-o bine cu acest site, vor avea un profit ce va acoperi taxele pentru sustinerea site-ului online, si atat!

Site-ul este copiat dupa un site din USA. Asta e putin important, nu o sa vezi ceva unic in Romania, nu prea ne pricepem sa cream asa ceva. Dar, inainte de asta puteau sa analizeze un pic ce se intampla pe internet, trebuia sa vada cate site-uri de filme si seriale online sunt.

Eu estimez ca au profit de 20-30E pe luna, cu toata publicitatea facuta, cu toate campaniile. Mai multi bani faceau din Adsense daca aveau reclame.

Stiu ca am vazut aceasta chestie intr-un supermarket, si acolo m-a impresionat acea presa de balotat ropeco, la care am zis wow, nu am mai facut asa ceva.  Tipa de acolo avea un cititor de bare ropeco, ce a reusit sa ma faca curios, pentru ca totul parea impresionant.

De Parker

Un comentariu la „Pro Tv a dat-o naspa cu Voyo.ro”
  1. Problema nu este pretul, ca sincer 4 EUR abonament pe luna nu e mult, dar calitatea nu e grozava a imaginii, desi recomanda conexiune de minim 4mbps pentru HQ, pe RDS cu conexiune de 100mbps are probleme cu incarcarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *