Cu o activitate inceputa in aprilie a anului 2014, blogul Prima-Impresie reprezinta un blog unde vizitatorii pot gasi diverse subiecte.

Stim, in general, ca prima impresie conteaza foarte mult si ca ne cream o anumita imagine despre o anumita persoana, chiar la cinci minute dupa ce am cunoscut-o. Acelasi lucru il putem face si cu diverse lucruri, insa, in acest caz, prima impresie despre acest blog este una excelenta.

Structura simpla, categorii, fiecare articol la locul lui – ce ar putea fi gresit? Inca un plus pentru Prima Impresie consta in faptul ca nu are un public tinta: aici se intalesc subiecte interesante si pentru cei tineri, dar si pentru cei mai in varsta. Subiecte de sanatate, sfaturi de viata, stiri, subiecte de relatie si dragoste sau de turism- sunt doar cateva din temele ales de autor sa le descrie prin intermediul blog-ului Prima- Impresie.

Astfel, dupa cum se vede, structura este bine pusa la punct, fara greseala, insa autorul isi propune sa evolueze in functie de ceea ce vizitatorii cer. Articolele simple si unice nu descriu subiecte grele si nici nu folosesc termeni de specialitate.

Accesul si navigarea pe blog-ul Prima- Impresie este extrem de usoara, fiind facilitata de motorul de cautare din partea din dreapta sus, side bar-ul din dreapta cu articole recente, arhiva dar si o alta serie de categorii. Claritatea continutului, design-ul simplu si larg dar si articolele sunt la obiect.  Navigarea pe blog este una foarte simpla, fiind facilitata de aspectul si structura simpla pe care acest blog o prezinta.

PrimaImpresie este un blog usor de accesat, care abordeaza subiecte de interes public si care au un mesaj usor de inteles, iar unul din atuurile principale ale acestui blog constau in claritatea articolelor. Atunci cand vizitatorii aleg sa citeasca un articol, in partea de top a blog-ului se bifeaza mai multe casute, in functie de categoria din care face parte. Acest lucru conduce la o intelegere mai usoara a continutului dar si la o eficienta mai buna a cautarii de subiecte in anumite categorii.

De asemenea, la finalul fiecarui articol, in partea de jos a paginii, vei intalni o sectiune „you may also like” cu articole asemanatoare cu cel pe care tocmai l-ai citit.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *