Categorii
Internet si media

Prea multe update-uri la wordpress

Eu am instalat WordPress prin Fantastico Deluxe oferit de Hostgator, hostingul meu iubit si urat in egala masura. Hostingurile sunt toate foarte slabe, asta este doar o frustrare de-a mea pe care nu vreau sa o impartasesc, dar oricum, rar gasesti pe cineva multumit de hostingul sau.

Cum spuneam, WP-ul nu e instalat de mine, dar fie ca folosesti WP pe subdomeniul oferit de ei, fie urcat de tine si instalat, mereu iti vin update-uri, si multe, si cel mai des sunt nesemnificative.

Eu folosesc foarte multe pluginuri, in medie cam 10-12, pana sa aleg o tema, incerc in jur de 10, dupa care customizez una dintre ele si uit sa le sterg pe celelalte. Eu nu am site pe WordPress fara sa nu imi ceara pluginurile, temele si scriptul minimum 3-4 update-uri. Aseara am dat 4 update-uri la Parkerul.info, doua pentru pluginuri, unul pentru script si unul pentru o tema.

Nu inteleg de ce scriptul WordPress sufera modificari zilnic, eu cred ca baietii care se ocupa de WP sunt tare plictisiti si le vin idei zilnic si se gandesc sa mai faca ceva nou. Nu ma incanta extraordinar noua interfata din /wp-admin/, de fapt, imi placea mai mult cealalta. Daca ar avea vulnerabilitati WordPress-ul as intelege ca ar avea nevoie de update-uri dese, insa asa, este foarte fixed si foarte Ok, e mai usor sa spargi NASA decat sa spargi un WordPress, sincer va spun.

Sa presupunem ca esti la zi cu update-urile pe WordPress, facem un pariu ca in maximum 7 zile iti cere alt update?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *