Acum un an de zile, nu imi aduc aminte sa fi existat vreun site care sa fie cu cupoane si tickete pentru diferite reduceri la diferite produse. Astazi, sunt peste 10-20 in online-ul romanesc.

Cred ca stiti despre ce vorbesc: „17 lei in loc de 120 lei, pentru un loc de cazare la Vila XYZ in statiunea Mamaia”. Despre site-urile cu astfel de promotii vorbesc.

Nu stiu cat de vizitate sunt, presupun ca sunt vanatori de reduceri pe internet, adica, chiar sunt, dar nu stiu cate vanzari de cupoane au, pentru ca, majoritatea am vazut ca s-au plans de serviciile cumparate, cel mai des la alea ce au tinut de vacante. Ori au primit alte servicii mai josnice, ori au crezut ei ca e cu mult mai luxos si nu a fost.

Nu condamn aceste site-uri, insa parca prea multe deodata. Nu stiu daca firmele care ofera reduceri de peste 90% isi acopera macar cheltuielile pentru a efectua cererile, dar vad ca tot mai multe colaboreaza cu aceste site-uri.

De Parker

Un comentariu la „Prea multe site-uri cu reduceri deodata”
  1. Acesta este un sistem implementat de americani in marketing bazându-se pe a strânge cât mai mulţi clienţi intr-un timp scurt facand astfel reclama si obligand firma care a apelat la site-ul lor de reduceri sa reduca drastic tariful prin ajutorul de reclama acordat de ei. sunt multe site-uri dar la un moment dat se va instala concurenta si vor pica multe vor ramane cele mai eficiente !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *