Cei de la Prosport lanseaza o petitie, iar principalul slogan este: „Jos Mitica si Jos Sandu”, sau „Mitica la Brutarie”. De 2 saptamani Prosport tot arunca spre Mitica de la Liga si spre Mircea Sandu diferite mesaje, campanii peste campanii, imagini inedite cu mesaje „Mitica la ..” sau „Sandu la ..”

aruncabatista.ro este site-ul creat de prosport special pentru a arunca batista cica.. intr-un fel e o petitie aiurita, adica nu ai avea cum sa dai doi oameni afara de pe posturile lor doar pentru ca vrea publicul iubitor de fotbal, iar pe langa asta, chiar daca s-ar aduna toate semnaturile necesare, prosport nu ar face decat sa le puna pe foc, pentru ca ei nu au interes de a face militarie ci de a strange cat mai mult public asupra lor.

Inca dintr-un mesaj de la prosport ne dam seama ca vor sa-si vanda ziarul: „Cumpara ziarul Prosport, ia-ti prietenii prietenii pe stadion si arunca batista”, fraza pe care o pot aproba in proportie de 50%, adica finalul, ziarul prosport fiind mai degraba un tabloid fara prea mare succes.

Puteti arunca batista etic si fara sa fiti la picioarele prosport: mergand pe stadion la meci, luand o batista alba, simpla, ca pentru morti, si o aruncati si strigati. Doar atat.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *