TubeSite-ul Peteava.ro era la inceput un site care arata prea multe. Dar in timp, el a crescut de la stadiul de copie fidela a crocodilului, la un trend ce era tot mai vizitat.

Apogeul l-a atins datorita desenelor animate nenumarate postate de catre vizitatori. Nimeni nu spera ca Peteava.ro va ajunge la aproximativ 1,2 milioane de vizitatori pe luna, nici macar administratorii sai. Dar uite ca minunea a inceput sa infloreasca si sa creasca.

Si, ei nefiind niciodata bagati in seama in ciuda faptului ca sunt sus pe internet, au zis sa se alinieze la linia de start cu celelalte firme ce vor bani pentru un serviciu de rahat si copiat.

Si uite ca micutul prunc peteava.ro a ajuns la pubertate si cere bani pentru ca lumea sa ii vada maruntaiele. Si tocmai de asta a decis sa puna o suma modesta de 5E pentru a te lasa sa vezi si a II-a bucata de ficat din componentele sale.

Nu se intampla astfel de cazuri rare la site-uri mult mai mari, precum trilulilu sau 220, si au ajuns astia sa isi puna pret pe vizionare.

Cum poti cere niscavai bani pe ceva ce nu iti apartine? Pentru ca tot contentul e copiat, sau inregistrat cu TV-tunere de pe diferite posturi TV romanesti.

De Parker

2 comentarii la „Peteava.ro cere 5E pentru a viziona filmulete”
  1. Da, domnu’ Parker, aveti dreptate, prima data au facut aceasta treaba prin preajma Craciunului si au scos-o, zilele trecute era iar in „aplicare” acum vad ca nu mai este…what the f.ck’s here? SPARTA?

    1. This is SPARTAAA! Pe naiba, au vrut sa vada daca vand si ei vreo 2 pachete VIP, dar s-au inselat. E un serviciu mult prea prost pentru a cere atat de mult!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *