Categorii
Stiri Online

Patru semne care te fac sa crezi ca nu esti cu persoana potrivita

Multe persoane sunt intr-o relatie cu cineva care sustine ca ii iubeste, insa, intr-un fel sau altul, celalalt partener sa simte incredibil de singur.

Descopera care sunt aceste semne:

Oamenii spun ca te-ai schimbat. Cu totii ne dorim sa fim iubiti de cineva, si ne dorim sa impartim aceleasi interese cu partenerul cu care ne dorim sa ne construim o relatie. Pe masura ce timpul trece si relatia devine mai solida, incep sa dispara legaturile cu cei apropiati. Insa, daca in timpul pe care ti-l petreci cu partenerul ceva se schimba cu tine si se modifica stilul tau de viata, inseamna ca ar trebui sa te gandesti daca relatia ta este una sanatoasa sau nu.

II eviti compania. Iti amintesti mirosul lui si care era tricoul sau preferat, insa poti ajunge intr-un moment in care chiar incerci sa-i evitia compania. Daca incepi sa iti faci planuri diferite de ale lui, sau ai activitati care nu il implica si pe el, inseamna ca aceasta relatie nu semnifica chiar atat de mult pentru tine.

El este numarul unul. Acesta poate fi cel mai important semn ca el nu este pentru tine. Bineinteles, la inceput sunteti unul pentru altul, insa, pe masura ce lucrurile evolueaza, acesta pretinde de la tine anumite lucruri, si te poate lasa deoparte pentru cariera sau pentru prietenii sai. O relatie minunata are la baza respect intre parteneri, iar tu nu trebuie sa fii pe planul doi. Dragostea nu este un concurs.

Incepi sa citesi foarte multe blog-uri sau site-uri de specialitate care iti dau sfaturi despre ce si cum sa faci ca sa iti pastrezi relatia cat mai sanatoasa. In mod clar, doar tu stii ce e in sufletul, iar ceea ce poti gasi in mediul online te poate speria. Nu trebuie sa ajungi sa iei sfaturi de la un calculator, sau de la un articol bazat pe cercetari statistice. Tu esti tu, iar daca simti ca relatia ta nu mai merge, nu are rost sa cauti sa mai tragii de ea. Daca el nu este persoana potrivita pentru tine, atunci nu-ti mai pierde timpul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *