sport in familiesport in familie

In ultimii ani activitatile de ordin fizic sunt sdin ce in ce mai restranse mai ales in randul celor care se lasa acaparati de tehnologie. Pare din ce in ce mai placut sa stai cu un gadget in mana. In egala masura ar trebui sa fim atenti la cum ne consumam timpul.

Activitati in familie

Mai grav pare la nivel de familie cand cei mici percept statul degeaba ca relaxare.Stimuleaza interesul pentru activitati. Iata ce ati putea face impreuna:

  • Plimbari. Se crede ca un minim posibil pentru a compensa cu nevoia de miscare inseamna 20 de minute de mers alert. Asa ca plimbati-va ori de cate ori se poate, alegand sa mergeti in parc si in zone de relaxare fara masina. Va fi mai greu pentru cei mici insa usor usor acestia se vor obsinui cu ideea ca masina nu este necesara in fiecare zi.
  • Cauta o sala cu activitati multiple. Sunt zone dedicate parintilor cat si copiilor. In loc de timpul petrecut la un spatiu de joaca prefera  oricand sa va insotiti unii pe altii la activitati la sala de forta. Chiar si simplele jocuri cu mingea, saritul corzii sunt benefice pentru toata lumea.
  • Treburile din casa se impart. Se spune ca si cand dai cu aspiratorul poti sa arzi calorii. Total adevarat pana la urma. Asa ca imparte pentru fiecare membru cate o sarcina, tinand cont de faptul ca un pas mic inseamna pentru toti un beneficiu adus starii de bine.
  • Reamenajare impreuna. Pana la urma implicarea familiei este si distractiva si utila. Ar fi timpul sa schimbi camera copiilor asa ca participa toata lumea!

Cand nu se poate renunta la ceea ce inseamna tehnologia tine cont totusi de cea care aduce si ea un mare beneficiu in a influenta activitatile fizice. Cumpara consola chiar si pentru sport de interior.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *