Stiti ca intr-o vreme pe Facebook tot umblau mesajele alea „da un like si primesti un tricou gratis” sau mai stiu eu ce alte idei banale asemanatoare.

Ce au avut de castigat creatorii paginilor?

Pe moment atunci, mai nimic, doar sa fi facut pe vreun site de-al lor ceva vizitatori, 2-3 comenzi daca era cu vanzari sau mai stiu eu ce..
De fapt, chestiile au fost facute diferit. Dupa ce totul s-a aplanat, multi au dat dislake, dar altii au ramas cu pagina aia la „favorite” cum sa-r spune. Asta l-a avantajat pe administratorul paginii.

Pagina respectiva a fost schimbata complet, de la nume, permalink pana la fotografii si alte mici detalii. S-a transformat dintr-o data intr-o pagina serioasa ce are zeci de poze, informatii concrete si multe, multe like-uri. Cam asta a fost marketingul unor tipi cat de cat isteti ca sa isi aduca like-uri pe pagini.

Chestia grea abia acum incepe. Stiu ca de sarbatorile de Craciun, a fost o campanie marca Pro Tv si Gandul.info, atunci daca dadeai un like la pagina „Salveaza Craciunul”, anumite societati donau cate 1E copiilor nevoiasi. Ma intreb acum, ce s-o fi intamplat cu pagina aia, pentru ca la vremea respectiva nu avea nicio reclama prin preajma. Oare sa fie si ea transformata in pagina de interes? Eu zic ca da.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *