Categorii
SEO

Pagerankul, verdele miraculos

Pagerankul reprezinta chint esenta site-ului bine sadit si crescut. El este atotputernicul reprezentant al puterii unui site. El face ca un link sa coste dublu sau triplu decat ar costa in mod normal. El face ca advertorialul sa creasca ca valoare.

Verdele miraculos numit pagerank reprezinta intr-un fel sau altul un interes foarte mare in cresterea unui site oarecare. Problema este ca multi dintre cei care fac SEO de performanta, nici macar nu au habar ca pagerankul reprezinta SANATATEA UNUI WEBSITE.

Sanatatea unui website este redata de catre: vechime, permalinkuri, linkuri, pagini 404, redirecturi, pagini goale, pagini cu continut copiat, backlinkuri, ferme de linkuri, structura, greseli de cod, vulnerabilitati, linkuri ascunse, black seo, etc.

In niciun caz PR-ul ala de 3 sau 4 nu vine doar pentru ca ati trimis catre site-ul vostru 300 linkuri de pe PR7. PR-ul este determinat de catre sanatatea site-ului.

E normal ca Google sa dea PR0 unui site care nu are nimic de oferit, este prost structurat, are zeci de pagini 404, nu are sitemap si totodata robots.txt indexeaza pana si wp-admin.

4 răspunsuri la “Pagerankul, verdele miraculos”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *