otet de mereotet de mere

In ultimul timp otetul de mere nu mai este folosit nici macar la salate caci mai nou avem dressign-uri care sa ne satisfaca poftele de acru in salata. Nu are termen de expirare, ajuta in numeroase situatii insa nu stim pe cine sa ne bazam. Iata cateva din beneficiile otetului, dintre care si cateva surprinzatoare pentru multi dintre voi:

  1. Otetul este indicat pentru un ten stralucit. Ajuta atat la echilibrarea ph-ului cat si pentru indepartearea celulelor moarte, pentru piele fina. Insa a nu se folosi simplu si direct pe piele ci diluat cu apa si nu in cantitati mari.
  2. Lupta contra problemei cele mai comune, matreata. Pe langa mancarimea specifice matreata ofera si o stare de nervozitate insa si un minus in stima de sine caci afecteaza imaginea. Asa ca dupa ce te-ai spalat pe cap nu trebuie decat sa te clatesti cu apa cu otet pentru a scapa de aceasta problema. Tot pentru par otetul ajuta la descalcirea lui si la curatare profunda.
  3. Mirosurile neplacute se rezolva de asemenea cu ajutorul otetului. Poate fi vorba de mirosul urat de picioare cand de la incaltari si prea mult timp inchisi in papuci se dezvolta un miros mai putin placut. Insa si zona axiala poate avea de asemenea probleme si se necesita a se neutraliza bacteriile de la nivelul pielii pentru ca transpiratia sa nu mai miroase atat de urat, caz in care putin otet ar putea functiona.
  4. Foloseste-l cu incredere cand vine vorba de mirosurile din frigider. Adesea mirosurile combinate sunt greu de indepartat si de anihilat chiar si cand se spala frigiderul. Asa ca pune in interiorul acestuia otet imbibat intr-o felie de paine si lasa-l sa actioneze timp de cateva ore pentru a rezolva problema.

Mai util decat credeai otetul de mere este de mare ajutor insa daca stii in ce scopuri.

 

 

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *