Optimizarea sau promovarea unui blog se va face in metoda pe care o sa o spun acum, daca se doreste sa faceti o treaba pe cinste, si sa luati lejer un pagerank 2, pentru a obtine o valoare a site-ului, iar dupa ce obtine un pagerank pe masura, o sa vedeti cat de usor se pot face banii.

Ca sa promovati un blog in google, in prima faza va trebui sa postati in fiecare zi 1-2 articole de 500 de cuvinte, dupa care dati share la absolut toate, pe facebook, google si tot ce aveti voi. Pentru a face treburile asa cum se face, dupa ce postati un articol nou, postati si pe forumuri daca aveti posiblitatea, pe toate blog-urile si site-uri prin import feed automat sau manual.

Dupa asta, luati site-ul, va faceti minim descieri unice, title unic, cuvinte cheie, si va inscrieti site-ul in 300 de directoare web. Dupa ce o sa faceti asta, puteti lejer sa va inscrieti site-ul in directoarele de articole, si sa postati cam 1-2 articole pe saptamana. Este recomandat si cateva articole pe saptamana de tip advertorial in jur de o luna, si poate chiar atunci cand ma aveti si niste bani pusi deoparte.

Este foarte bine sa faceti schimb de link, dar cel mai bine este sa achizitionati link-uri si sa faceti in asa fel incat sa nu achizitionati pe site-uri unde se intalneste continutul ilegal. Este foarte usor daca sti ce sa faci, asa ca pe langa asta recomand 5-10 comentarii pe alte blog-uri cu link catre site-ul vostru, pentru a aduna cat mai multe link-uri. De preferat ar fi pe blog-uri cunoscute, cu pagerank mare nu toate blog-uile care au un pagerank foarte mic.

Faceti si prezentari pe youtube, pe google plus, facebook si obtine baclink-uri dofollow sau nofollow in asa fel incat sa faceti treaba asa cum trebuie. Cam atat pentru astazi sper sa faceti treburile exact cum va doriti si sa obtineti rezultatul dorit.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *