Categorii
Turism

Oferta de Paste la Arieseni

Pensiunea Heidi ArieseniPensiunile din Arieseni vin si ele cu oferte de Paste mult mai ieftine decat in zilele normal si cu programe multiple, spre exemplu, Pensiunea Heidi Arieseni va invita pentru a petrece Pastele cu traditiile locului, bucurandu-va de mancaruri precum: drob de miel, oua rosii, cozonaci si vin. Peisajul de basm din jurul pensiunii si ghioceioi din paduri atrag orice turist dornic de locurile pitoresti.

Pensiunea Heidi din Ariesenieste situata in Satul de vacanta Vartop – Arieseni, intre judetul Bihor si judetul Alba, pe DN75 aflandu-se la 110 km de Oradea si 160 Km de cluj. Pensiunea se afla la 200 metri de Partia de ski Vartop si la 100 m fata de Partia Piatra Graitoare (cu telescaunul). Pensiunea este clasificata cu 2 margarete si are o capacitate de 20 de locuri in 9 camere.
Adresa de contact pensiunea Heidi din Arieseni: 0746 098 640

Pensiunea Valea Brazilor din Arieseni vine cu o oferta buna: 3 nopti sau 4 de cazare, demipensiune + masa de paste la 350 lei / persoana, sau daca doriti sa inchiriati toat apensiunea + bucatarie complet utilata, pretul este de 750 lei / zi.

Pensiunea Valea Brazilor din Arieseni se afla in centrul comunei Arieseni si are o capacitate de cazare de 20 locuri in 8 camere.
Adresa de contact pensiunea Valea Brazilor din Arieseni: 0745 673 174 ( Claudiu Mocan )

Un răspuns la “Oferta de Paste la Arieseni”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *