Multe din obiceiurile pe care le ai, mai putin sanatoase de altfel, sunt cele care in cele din urma ajung sa iti fie de folos. Se spune ca tot ceea ce este bun si iti place ingrasa sau in orice caz nu este tocmai cea mai sanatoasa varianta. Cu toate acestea se pare ca unele alegeri sunt menite sa aduca si un mare plus si fara sa stii ajungi sa iti faci un bine.

Din lista acelor aspecte care iti fac bine insa aparent nici ca ar aduce ceva in comun cu o categorie de asa natura se numara:

  • Consumul de cafea. Desi deshidrateaza, aici este o intreaga poveste despre asta, cafeaua este cea care iti ascute mintea. Aduce un plus pentru ca te face sa fii mai concentrat si in egala masura iti aduce un nivel de energie care sa te ajute sa iti incepi ziua cu brio. Nu este un mit despre ce inseamna consumul de cafea pentru organism deci nu te sfii sa o incerci.
  • Amanarea, benefica. Din aceeasi lista face parte si obiceiul prost de a amana lucrurile. Asta pentru ca iti incarci programul zilnic insa conform studiilor se pare ca micile pauze pe care ti le acorzi sunt benefice pentru ca asta te va destresa. Mai exact se pare pauzele de 8 minute sunt mult mai benefice decat se credea, acestea fiind cele care iti ofera un timp pentru tine. Pentru ca nu esti un robot si pentru ca nu poti tine pasul cu robotii ai  nevoie de pauze care sa te stimuleze in cele din urma.
  • Curatenia la un nivel inalt. Nu spune nimeni ca nu este bine si ca dezordinea iti face cinste. Insa cu cat incerci sa dezinfectezi mai mult si sa elimini bacteriile la un nivel inalt cu atat vei favoriza aparitia unor bacterii mai incapatanate.

De Parker

Un comentariu la „Obiceiuri nesanatoase dar care iti fac bine”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *