tehno

tehnoAstazi, ca in orice alta zi de fapt, trebuie sa stim ca exista o serie de lucruri ce ar trebui sa ne capteze atentia in lumea tehnologiei. Nu sunt de ici de colo, ci tin de ceea ce ar trebui sa cunostem noi legat de actualitate. Uite cateva dintre acestea:

  • Comentariile si recenziile pentru noul Apple TV sunt deja facute cunoscute pentru toata lumea. Comentariile sunt, in general, pozitive si fac sa para ca totul este foarte in regula cu noile produse de la Apple. Ca si cum nu am sti deja ca tot ceea ce face si lanseaza aceasta companie mare tehnologica este mereu de mare efect.
  • Start-up-ul testarilor in laborator Theranos se pare ca are de gand sa amestece consiliul sau directorial. Aceasta stire vine in timp ce aceasta afacere este sub presiune in legatura cu cat de mult din tehnologia sa se foloseste la testarile de sange.
  • Samsung a inaintat un raport despre castigurile Q3 azi-noapte. A postat un profit operant, insa a atras atentia ca anul viitor va fi foarte dificil pentru divizia sa de telefoane inteligente.
  • Peste 200 dintre cei mai mari antreprenori din Marea Britanie au semnat o scrisoare deschisa catre David Cameron spunandu-i sa nu reduca nivelul de emigranti cu abilitati potrivite pentru munca. Oamenii din spatele acestei scrosir ii includ si pe fondatorii Google DeepMind, Citymapper, Shazam si SwiftKey.
  • Sony a lansat un raport cu castigurile sale pe anul acesta si, din asta se poate vede clar ca a avut parte de profituri bune. Divizia de smartphone-uri a companiei, totusi, se pare ca a fost singura zona care a avut parte de pierderi si nu de castiguri.
  • Amazon se pare ca planuieste sa lanseze propriul canal de shopping care ar permite utilizatorilor sa cumpere produse chiar de pe ecran. Aceasta actualizare este asteptata sa se lanseze in urmatorul an.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *