pauza de cafea

De cand cu o multime de echipamente si o multime de modalitati de a socializa, antreprenorii au decis sa introduca in companiile lor o scurta pauza de cafea. O pauza de cafea este mereu un prilej de a socializa live, de a afla noi informatii si de a comunica cu colegii.

Pentru cei mai multi angajati este o pauza in care se cunosc mai bine, in care interactioneaza si se pun la punct cu cele mai moderne tehnici de lucru in echipa. Poate pentru unii este un moment de relaxare, un moment in care isi trag sufletul si se pregatesc pentru un nou program de munca.

Fie ca este vorba de o cafea solubila, de o cafea nes sau de cafea boabe, pauza de cafea este respectata tocmai pentru ca ofera prilejul de a savura o bautura care produce energie in intreg corpul uman. Nu doar angajatii au parte de aceasta pauza, ci si sefii, care sunt incantati ca angajatii se respecta, se cunosc mai bine, dar si de faptul ca este un moment bun pentru ca el sa ii cunoasca la randul sau.

Nici clientii sau alti parteneri de afaceri nu sunt lipsiti de o astfel de pauza de cafea. Este un motiv extrem de usor sa inchei un contract cu succes, daca acestia sunt serviti cu o cafea. Cafeaua calda este buna pentru orice anotimp, merge mana in mana cu o vorba buna, precum si cu un timp pentru intelegerea afacerii.

Pauza de cafea a fost intai adoptata de chinezi, si mai apoi de americani, tocmai pentru a studia si analiza comportamentul colegilor si angajatilor implicati intr-un proces de munca. Pauza de cafea poate interveni inainte de inceputul unei zile sau in timpul zilei. Cei mai multi asociaza pauza de cafea cu un desert minunat. Cine in lume nu este incantat de aceasta bautura, cu gust placut si cu miros imbietor?Cine poate refuza o ceasca de cafea acasa, la birou sau intr-un local cu specific? Se pare ca nimeni.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *