Bine v-am gasit dragi prieteni, la un nou articol pe tema noile lansari ai firmei Allview. Ca in prima faza firma ALLVIEW pentru mine este una de mare succes, care a reusit sa fie populara si in colaborare chiar si cu orange, pentru ca am vazut ca se dau mai nou si tablete cu functia 3g intr-un abonament creat special de cei de la orange.

Smartphone-ul Allview H2 Qubo vine echipat cu o noua functie care am auzit pentru prima data la Allview, este vorba despre asa zisa functie Smart2View. Aceasta tehnologie inovatoare permite transferul de continut de pe smartphone sau tableta pe orice televizor cu port HDMI, prin intermediul unui adaptor wireless display. Pare destul de uimitor insa din cate vad eu se poate si chestia asta, si nu mai trebuie sa folosim un cablu, din cate vad wireless a cam inceput sa domine pana si incarcarea bateriei, ce se poate face prin aceasta metoda.

Telefonul vine cu functia Dual core, este echipat cu un procesor Quad Core, o memorie de 512mb ram, camera foto de 5mpx, si un sistem de operare Android care permite downloadarea a foarte multe aplicatii si jocuri. Recomand cu caldura acest telefon.

In partea doua a acestui articol vreau sa va spun despre o tableta foarte interesanta, care pe mine unul m-a terminat. Este vorba despre tableta Allview VIVA H8 , care pot spune cu mana pe inima ca mi-o doresc, are un aspect placut, si parca zici ca este un ipad. Cred ca au mai fost si alte persoane care au mai spus asta. Dotata tot cu functia Smart2View, ii acord nota 10, pentru ca are exact tot ce isi poate dori cineva de la o tableta. Procesorul quad core, memorie ram de 1gb, card micro sd, sistemul de operare Android, si fara dar si poate functiile de Gps si Bluetooth. Este o tableta care isi merita toti banii, si daca doriti sa mai stiti un lucru despre ea are si functia 3G CALL.

Per ansamblu tableta este foarte ok, isi merita toti banii, o pot clasifica la tablete premium, iar pretul nu este deloc rau. Vizavii de firma Allview, am numai cuvinte de lauda, si mai vreau sa mentionez in acest articol ca m-am inspirat putin de aici. Cam atat pentru astazi, va multumesc pentru atentie !

Mai jos aveti cateva poze si imagini cu produsele si lansarile Allview :

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *