Bine v-am regasit. Acum o saptamana, am avut placerea de a merge cu ai mei intr-o mica excursie, de cateva zile pe la munte. A fost foarte frumos, dar daca va spun ca am consumat in jur de 1000 de kilometrii ? Deci wow, cred ca mai bine plecam in alta tara, ca tot aia era, si cred ca era si mai frumos decat ce am reusit noi sa vedem dar in fine. Treziti de dimineata, cu noaptea in cap bineinteles, pentru ca nimeni nu avea chef sa doarma tinand cont ca a doua zi trebuia sa plecam, am stat cam toata noapte treji, pregatiti pentru dimineata ce va urma sa plecam.

Ne-am pus tabletele la incarcat, laptop-ul care mai ce avea si am inceput calatoria care avea sa ne ocupe un timp destul de mare. Ne-am cumparat ce mai era de cumparat, si am plecat la drum. La drum ni s-a parut foarte frumos, pentru ca pe unde ne uitam vedeam zone frumoase, munti si campii de-a dreptul incredibile. Am mers cateva ore bune, si intr-un final am ajuns la mai multe cabane. In interior erau destul de confortabile, dar ce sa zic, nu m-au facut sa spun ca voi face tot posibilul sa ne cazam acolo, pentru ca eram 4 persoane. Ce imi placea foarte mult era acea constructie la cabanele din lemn, iar cand te uitai la o pancarda deaia care iti sarea in ochi, scria atat de frumos boldat, pe un fundal galben constructie cabane din lemn, care pe mine unul m-a impresionat, si mi-a dat impresia ca este un profesionalism total. Am intrat si in ele si mi s-au parut confortabile, dar cu toata familia nu mergea sa stam acolo, asa ca am hotarat sa plecam de acolo. Cand ne pregateam sa plecam, am dat imediat de niste prieteni, care ne-a mai tinut la ei, si ne-a dus intr-o zona in care erau mai multe cabane din lemn, mult mai spatioase si mai mari, cu doua paturi chiar.

Le-am vazut, ne-au placut si ne-am cazat acolo. Am petrecut o zi alaturi de acesti prieteni, atat la un gretar cat si la vorba si la o relaxare totala. Muzica era in ton, toate genurile de muzica, erau chiar si manele, dar manele frumoase nu Florin salam sau alt ceva. Asta a fost prima zi la munte, dupa asta am inceput sa vizitam foarte multe manastiri. Intr-una erau doar calugari, ceea ce mi s-a parut chiar iesita din comun, in alta parte doar maicute si asa mai departe.

Dupa manastiri, am mers si la Lacul Rosu, dupa la Cheile Bicazului, dar un mare dezavantaj l-am avut pentru ca vremea nu ne-a permis sa facem prea multe poze sau sa stam prea mult acolo, pentru ca ploua atat de tare, incat am zis ca trebuie sa plecam, dupa ce am asteptat in masina in jur de o ora.

Ne-am cazat in alta parte, de data asta la o pensiune in care o pustoaica ne facea paturile si toate cele.  Ce sa zic, era atat de frumoasa  si de buna, incat m-am bagat singur in vorba cu ea. Am coborat jos, am stat putin de vorba, si cand am plecat mi-a cam parut rau, pentru ca deja incepusem sa ma acomodez cu ea. Sa numai zic ca umbla fara sutien pe acolo si se vedeau toate formele, dar sa trecem la articolul nostru, sa lasam fetele la o parte.

Cand am ajuns acasa, cealalta parte a familiei a inceput sa ne intampine cu drag. De la pisica, pana la catei, papagali si alte cele. Care mai de care se suiau pe noi, ne ligeau, se dadea pe langa noi, papagalu alerga ( zbura ) ca nebunul pe aici, in toate partile chiar, si cam atat. Nu mai vreau sa plec la munte cu ai mei, doar sa plec cu prietena mea , pentru ca daca ar fi fost cu mine atunci cand m-am bagat in vorba cu fata aia, sigur ma faceam ca zbor pe geam, dar ce sa ii facem asta e viata, la urma urmei doar vorbeam, pentru ca ma plictiseam, nu faceam nimic. Cam atat pentru astazi va multumesc pentru atentie !

 

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *