Daca ai de gand sa iti imbunatatesti aspectul locuintei, atunci este posibil sa iti doresti sa ii schimbi interiorul sau exteriorul cu totul, dupa caz. Casa ta ar trebui sa fie cat mai confortabila si sigura, nu un loc care sa duca la imbolnavirea ta si a familiei tale. Ce trebuie sa faci in aceasta situatie?

Curatarea frecventa a locuintei

Fie ca te apuci tu in mod periodic de ordinea si de curatenia din casa, fie ca iti chemi membrii familiei sa te ajute cu fiecare coltisor al casei, fie ca angajezi o menajera care sa vina o data pe saptamana sa se ocupe de curatarea incaperilor si a exteriorului locuintei, aceasta din urma trebuie pastrata luna si bec. Nici faptul ca ai copii mici nu ar trebui sa fie o scuza pentru lipsa de ordine sau pentru murdaria de prin casa. Mai ales pentru faptul ca ai copii mici ar trebui sa te ingrijesti mai tare de esteticul locuintei.

Se pare ca un spatiu curat este sanatos si placut pentru cei care locuiesc acolo, insa trebuie facut sa ajunga asa, ca sa se simta toata lumea bine si in siguranta. In felul acesta, se va constitui un mediu care sa favorizeze sistemului imunitar in mod natural. Nimeni nu isi doreste sa traiasca in mizerie si deranj, insa nici curatenia obsesiva a camerelor cu produse antibacteriale nu este mai benefica.

Redecorarea locuintei ofera un suflu nou

Atunci cand ai in vedere redecorarea spatiului din casa, asigura-te ca fiecare camera in care vei varui sau in care vei da cu vopsea este foarte bine ventilata. In asemenea situatii, aceste incaperi nu trebuie folosite decat dupa ce totul s-a uscat si aerul este din nou respirabil. Daca esti foarte sensibil la mirosul de vopsea proaspat aplicata, ai putea sa apelezi la vopseluri fara miros, non toxice.

Pe langa varuire si improspatarea aerului din incaperile locuintei, ai putea sa reamenajezi si remobilezi casa in functie de preferinte si de tendinte poate. Pentru asta, ai putea intra pe pagina de contact a site-ului pentru a afla informatii vitale despre cum poti comanda mobila din acest magazin online de piese de mobilier. Nu conteaza ca este vorba despre bucatarie, despre living sau despre baie, producatorii pun la dispozitia celor interesati diferite modele de piese de mobilier clasice sau moderne.

Solutii pentru curatare facute in casa

Cele mai multe produse pentru curatare sunt foarte toxice, asadar trebuie sa fie folosite cu extra atentie. De exemplu, solutiile de curatat cuptorul si de desfundat tevile sau scurgerile pot fi extrem de periculoase de inhalat. Este mult mai sanatos si mai practic de a crea propriile produse de curatare care sa nu faca rau nici copiilor, animalelor si nici tie.

In ziua de azi, multi dintre noi dispun de o multime de lucruri toxice si cu chimicale in locuinte. Este momentul cand ar trebui sa ne uitam dupa modalitati care sa ajute la reducerea prezentei chimicalelor toxice in casele noastre. Incearca sa eviti utilizarea spray-urilor de camera din comert si mai degraba deschide larg ferestrele.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *