Esky.ro sunt niste intermediari de tot rasul. Au venit in Romania pentru ca le-a mers bine in Polonia (tara mama) si cred ca le va merge bine si aici.

Daca vei comanda un bilet de avion de la ei, te vei trezi in 2 zile ca de fapt nu ti-a mers cardul, chiar daca acesta era corect scris. Va trebui sa platesti o suma in plus, de cativa euro.

Deseori procesarea biletului dureaza si 2-3 zile ceea ce inseamna ca vei mai plati o diferenta de bani.

De asemenea daca pe card nu ai suma totala, ei iti vor retrage toata suma pe care o ai, asteptand sa depui diferenta. Daca tu vei incerca sa iti rambursezi banii pentru ca nu mai doresti sa faci rezervarea, nu vei primi nimic, dincontra, vei primi amenintari ca daca nu platesti suma restanta, vei fi dat in judecata.

Deci pur si simplu, esky.ro iti ia banii de pe card fara ca tu sa autorizezi plata!

Nu va complicati cu aceasta companie pentru ca veti avea timp si bani de pierdut si nici biletul de avion nu il veti primi!

De Parker

5 comentarii la „Nu cumparati bilete de avion de la Esky.ro”
    1. Da Ioana. Am platit 350E pe doua bilete Romania – Franta in loc de 180E. Am primit biletele abia in ziua plecarii si mai aveam de parcurs inca 400 km pana la Aeroport. Asa ca am pierdut zborul.

  1. Bine, din cazul tau nu imi pot sa seama de mare lucru. Nu trebuie sa ai biletul printat la aeroport, iti trebuie doar codul si mai depinde si de compania aeriana.

  2. Solicit 2 bilete pentru data de 13 August cu întoarcere în data de 28 August,plecare Stavanger Sola prin Kopenhaga,primesc cod de confirmare S7B8OK…aștept tel sau e mail și sant sunat sa confirm alta rezervare prin Amsterdam..numai dus….le mulțumesc frumos ptr amabilitate ..voi posta și pe Facebook sa le fac reclama…

  3. Esky nu sunt ceea ce par.In stilul romanesc,cand se vad cu sacii in caruta,se fac ca nu vad,nu aud.Am incercat sa schimb biletul de intoarcere in tara si i-am contactat de multe ori fara succes fiindca sunt ” profesionisti”. Mi-au scris ca au incercat sa ma sune dar eu sunt in america,fara posibilitatea de a fi contactat telefonic. Odata plecat din tara se termina treaba lor.Bravo esky!!! V-am dat calificativ bun la achizitie dar nu meritati.Voi apela de acum la momondo,skyscanner cu care am colaborat bine sau altii care stiu ce fac.

    Your comment is awaiting moderation.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *