Categorii
Turism

Noua pasarela din Mamaia

A fost inaugurata pasarela de la Mamaia ce a fost inceputa prin luna Martie, arata bine, cam subreda din punctul meu de vedere, dar lunga, 500 metri.
Pasarela Mamaia 2012

Pasarela Mamaia 2012-2

Privelistea e minunata de pe pasarela. Din 50 in 50 de metri se afla cate o banca. Cand am fost eu erau libere mai toate, insa cu siguranta in August vor fi ocupate.

Ponton Mamaia 2012

Pasarela Mamaia 2012 - 3

Alaturi de fiecare banca se afla cate un colac de salvare pus intr-un spatiu cu geam securizat ce poate fi deschis cu o cheie ce o are salvamarul de la capatul pontonului. Daca din nefericire picati in apa pe la 250 metri in larg nu aveti nicio sansa de scapare deoarece geamul respectiv nu poate fi spart, iar salvamarului ii va lua circa 2-3 minute sa ajunga in dreptul dvs si sa deschida usa respectiva.

As mai vrea sa adaug ca toata podeaua pontonului este facuta din lemn, de o grosime de circa 10-15 centimetri si prinsa in niste nituri de 12. Problema este ca deja am vazut o scandura rupta, si pontonul nu are mai mult de 2 saptamani de la inaugurare. Mi se pare impropriu sa pui lemn care cu siguranta va putrezi in circa 2-3 luni.

PS: Apa este foarte mare in larg, deci nu va avantati sa faceti pe vitejii sarind in apa.

8 răspunsuri la “Noua pasarela din Mamaia”

Constructia a inceput in Martie 2012 si a fost inaugurata pe 4 Iunie 2012. Dar cum spunea, deja era o scandura rupta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *