De cand eram copil, orasul New York fascina pe oricine, fie pentru ca filmele si-au pus amprenta pe orice visator, fie ca era chiar interesant orasul ala cu cladiri mari si super aglomerat spre deosebire de Romania noastra anosta si fara pete de culoare.

De atunci si pana acum, visul american a vrajit pe multi, asta doar inainte sa ajunga pe acolo. Multi au facut-o, s-au stabilit in New York, duc o viata buna, sau una nu tocmai buna.

Cum isi imagineaza tinerii New York-ul?

[nggallery id=2]
Majoritatea cred ca aici e raiul pe pamant. Cazinoruile va asteapta cu bratele deschise iar magazinele cu haine de firma le asteapta pe fete. De fapt, visul frumos nu e chiar atat de roz. Orasul bantuie de zone urate care nu merita vizitate, cazinouri anoste si magazine cu haine urate.

Toti cei care ajung acolo sunt incantati doar pentru moment, cateva zile. Daca ii scoti dimineata la ora 8:00 din casa si ii trimiti in coltul celalalt al orasului, si-ar blestema zilele datorita aglomeratiei, datorita oamenilor cu spirit rece ce trec pe langa tine ca viscolul. Cel mai des oamenii nu se feresc pe strada, obisnuiesc sa mearga incontinu in linie dreapta, tu trebuie sa te feresti de ei.

Cladirile din New York pot impresiona prin structura. Strazile lor sunt curate cateva ore dupa ce au fost curatate, nu sunt tocmai cei mai civilizati. Nu America a inventat civilizatia, acolo s-au nascut mai degraba bastinasii. New Yorkezii nu stiu sa se distreze, muncesc ca robii din greu, au 1-2 vacante pe an in rest mananca foarte mult si nu sunt prea sociabili de fel.

Strazile din New Work nu sunt asa cum sunt vazute in jocurile gen „GTA Vice-city” sau „GTA San Andreas” cu gangsteri si fete frumoase, viata de strada si aglomeratie urbana distractiva.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *