Cu mult timp in urma, aproximativ vreo 5-6 ani, am practicat si eu mai multe sporturi, dar cel mai mult mi-a placut sa practic boxul. Dupa atatia ani stau si efectiv imi pare rau ca nu am mai reusit sa continui acest sport. Imi amintesc prima zi in care a inceput maiestrul sa faca misto de mine si sa ma apuc sa invat chiar din prima ora. Mi-a aratat miscarile elementare, si dupa ceva timp amr eusit sa practic acest sport din dorinta de a arata si bine, dar si de a invata mai multe lucruri decat stiam eu efectiv.

Siguranta mea atunci cand mergeam pe strada chiar m-a facut sa fiu mult mai bun, sa am incredere in mine si sa nu mai am nebunia aia de a dori sa ma bat cu toata lumea. Acum, ca sa fiu sincer, pentru ca am reusit si acum sa mai am senzatia asta, nu ma mai arunc in toate bataile, toate luptele sau chestiile astea, stau linistit ii las pe ei sa faca mistoul si gata.

Odata tin minte ca era unu mult mai mare ca mine, dar cand am intrat in pozitia de garda de la box, am inceput sa fac cateva exchive si sa schimb pozitia, l-am bagat putin intr-o statie de autobuz, si vad ca nu a mai fost nici o chestie. Ideea era ca putea sa porneasca o adevarata lupta dar nu a mai fost niciuna. Totusi dupa vreo saptamana, acel baiat, dupa ce le-am spus prietenilor mei de la box si al altor prieteni, au sarit vreo 10-15 persoane pe el, de l-au batut atat de tare, incat era plin de vanatai si cu hainele rupte pe el. Ca sa fiu mai direct, tipul a luat-o pe vina lui, eu nu ma bag in vorba cu nimeni, stau la locul meu, ei cauta mereu cearta, pentru ca asa vor ei sa faca de fiecare data.

Pentru ca multi dintre prieteni mei foloseau tot felul de substante ca sa creasca in masa musculara, am gasit si eu un site pe internet care se numea steroizi blog si aici am reusit sa gasesc tot felul de informatii, care m-a facut ca sa fiu sincer sa renunt la tot felul de prostii, si sa ma apuc sa lucrez la sala mult mai mult, fara alte substante sau altele. Totusi am gasit si substante de steroizi legale dupa cum se pare, ca doar na nu promova nimeni un blog sau magazin online tinand cont ca este ilegal.

Acele substante nu sunt chiar atat de periculoase ca steroizi, si nu te obliga sa faci sport de fiecare data, ca doar na vorba din popor este ca daca folosesti substante de steroizi si nu mai faci sport, ti se lasa muschii sau alte nebunii destea.

Ce vreau sa va spun eu este ca nevoia asta de sport este foarte importanta, si cu cat se face mai mult sport, mai ales practicarea sportului box, in care lucrezi la maxim, sauna, sa slabesti, faci sport mult de tot, iti creste rezistenta si multe altele, eu spun ca nevoia de a face box este foarte mare. Va multumesc si sper ca m-ati inteles la ce ma refer !

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *