A venit vremea sa va prezint cateva modele de gresie si faianta. Nu veti gasi bucati de gresie sau faianta, ci imagini cu fiecare in parte, multe dintre ele sunt chiar idei de urmat, o sa vi le prezint pe rand.

model de faianta

Un model interesant de gresie, e un pic mai scumpa decat cea normala pentru ca este si cu mult mai rezistenta dar si masiva. Este iesita in relief foarte frumos si seamana cu niste bucatele de ciocolata. Acesta gresie e indicata in bucatarii sau in baruri si cafenele.

gresie combinata cu piatra
Poate cea mai moderna incapere vazuta de mine in ultima vreme, dar totodata atat de accesibila. Investitie mare nu este aici, ci doar un pic de inspiratie. Gresia de culoare bej a fost combinata cu peretii creati din bucatele de piatra, usor in relief. Pietrele foarte frumos asezate. O idee foarte interesanta care merge aplicata oricarei case.

gresie si faianta
Un alt model de gresie si faianta modern. Fiind ambele formate din aceleas texturi se potrivesc perfect intr-un restaurant luxos.

Alte modele de gresie si faianta:
gresie si faianta 2

gresie si faianta 3

model de faianta 2

De Parker

Un comentariu la „Modele de gresie si faianta”
  1. Foarte in voga modelele de faianta si gresie alese, respectiv combinatiile dintre ele. Intr-adevar, anul acesta se merge pe doua linii diferite, fie contraste puternice de culori, cu efect dinamic, fie culori deschise, aerisite, care dau senzatia de amplitudine si eleganta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *