In ziua de astazi cele mai multe vedete autohtone lanseaza colectii proprii de imbracaminte, chiar daca nu au neaparat studii in domeniu sau alte diplome si cursuri ce ar atesta cunostintele lor aici. Am citit cateva articole chiar referitoare la stilul vestimentar la care apeleaza oamenii pe ieseanul.eu. De fapt, un articol de acolo m-a inspirat sa scriu acest articol si sa ofer si modelul catorva celebritati din Romania.

Am vazut ca aceasta moda este de fapt impumutata in Romania de catre designerii nostri de la alte case de moda din strainatate, mult mai renumite si atestate. Cu toate ca la inceput doar designerii romani au imprumutat idea aceasta din afara, de altfel iesindu-le chiar bine aceasta afacere, avand vanzari mari si fiind apreciati pentru faptul ca au adus si in Romania aceasta tendinta la care romanii nu prea aveau acces, datorita preturilor ridicate si poate a lipsei unor case de moda ale firmelor respective pe plaiurile autohtone.

Antonia-un follower

Acum un an sau doi, Antonia, celebra si frumoasa cantareata a noastra pentru care suntem recunoscatori si mandri ca ne reprezinta tara, a lansat si ea o colectie de articole vestimentare cu imprimeuri infatisand propria persoana, asta in colaborare cu un designere de la noi. La inceput a fost apeciata idea, hainele fiind cumparate mai mult de catre fanii ei, care totusi intr-un final s-au razgandit din a  mai baga bani in asa ceva, pentru simplul fapt ca prin aceasta colectie, Antonia, ar promova narcisismul, adorarea propriei personae. Multa vreme nu i-a mai mers afacerea, asa ca s-a resemnat, intorcandu-se la ceea ce face ea mai bine, muzica.

Alex Velea si tricourile inscriptionate

Anul acesta, Alex Velea, un alt cantaret celebru de la noi a lansat o colectie de articole vestimentare care au deasemenea imprimeuri, insa acum in loc de chipul si trupul artistului, cum s-a intamplat in cazul Antoniei, acesta s-a hotarat ca tricourile si pantalonii ce ii purtau semnatura sa aiba cuvinte si combinatii de cuvinte mai catchy sau mai amuzante, cuvinte romanesti sau din limba engleza.

Insa, si aceasta incercare nu pare sa aiba prea mult success, romanii nefiind foarte receptivi si darnici la mana incat sa cumpere aceste produse. Deci ce ramane sa intelegm din asa ceva? Faptul ca moda tricourilor cu imprimeu nu tine la noi prea mult timp, dar asta mai mult pentru ca suntem suficienti de destepti sa apreciem originalul si nu copia.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *