In ultimul timp m-am gandit tot mai mult cum sa-mi amenajez dormitorul, am cautat mai multe idei de mobile dormitor, pana la urma am ajuns la concluzia ca cel mai potrivit pentru mine este stilul mediteranean, care iti produce relaxare si este ideal pentru o camera care are ca scop principal odihna.
Stilul mediteranean, inspirat de fosta casă a zeilor, Grecia, este, o alegere potrivită si dacă îţi doreşti să creezi un spaţiu romantic.
Mobila pentru paradisul tău relaxant grecesc ar trebui să fie cât mai simplă, în stilul rustic. Piesele de mobilier ar trebui să fie din lemn de calitate, solid şi, după preferinţe, chiar învechit. Pentru o podea tipic greceasca se potriveste teracota sau piatra, acoperita de covoare ţesute cu modele tradiţionale geometrice.
Umple-ţi patul cu perne mari şi pufoase, pe care să te poţi relaxa visând la marea cea albastră. Pentru aşternuturi alege albul, în combinaţie cu culori pastelate. Sticlele colorate şi vasele din lut vor ajuta mult la decorarea unui dormitor romantic inspirat de însorita Grecie.
Pentru a crea o atmosfera romantica,poti folosi lumânările aşezate în suporturi din fier, iar plantele care împrospătează şi împrăştie un parfum plăcut te vor ajută să-ţi imaginezi că dormi într-un pat de flori. Va recomand cu caldura si mobila pentru dormitor.

Pentru mobilier va recomand sa apelati cu incredere la tamos.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *