masterchefAsa cum a zis si tipul ala cu pleata in seara asta la MasterChef, mancare de „cacat”. Emisiunile ce promoveaza mancarea asta aiurea care are gust de cacat si arata a cacat, cu siguranta e de cacat, este? Pai atlfel cum iti poti explica cand arunci cu injuraturi ca sa pari un smecher.

Pe langa faptul ca cei 3 MasteriChefi se cred bucatarii lui Dumnezeu, mai pot spune ca nici macar bunele maniere nu le au. Spiritul lor critic si bizar incearca sa tina publicul target cu ochii lipiti de ecran, insa cel mai des nu fac decat sa enerveze publicul cu temperamentul rece si de cacat ce-l au.

Tipul ala chelbos mai este cum mai este, cel putin pe langa firea rece pe care o are, mai are si gesturi ok si demne de un bucatar de renume. Cel care are un pic de cioc, are impresia ca el a dat gaura in macaroana.

MasterChef este o emisiune pentru gurmanzi si pentru obezi. Cei care mananca mult putin si prost nu prea se uita la MasterChef. Imi place umorul negru la TV, dar asta nici macar nu e umor negru, e umor de cacat, asa cum a zis pletosul ala in aceasta seara.

Sa mai adaug si ultima mea frustrare? Si emisiunea MasterChef e copiata din strainatate.

De Parker

2 comentarii la „MasterChef, emisiune de „cacat””
  1. Emisiunea in sine ar fi ok, dar eroii lui „peste prajit” lasa de dorit ,nu calca pe urmele lui Andrei Gheorghe, „Lantul Slabiciunilor” o amintire
    interesanta in vremuri bune.
    Trei smecheri asemanatori celor ce iti dadeau teapa prin centrul Bucurestiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *