masina

Din cate stim, preotia si lautaria nu au fost niciodata „mana in mana”, nu se leaga, dar se pare ca preotul Cristian Pomohaci a reusit sa le „imbine”. De parca nu ar fi fost destul, preotul, care este din comuna Rebrisoara, judetul Bistrita, este protejat de mana lui Iisus chiar la volanul masinii sale. Acesta a ales ca numarul masinii pe care o conduce sa arate „dovada” credintei sale fata de Dumnezeu, astfel ca numarul masinii este BN 11 SUS. Printr-o „minune dumnezeiasca”, cifra 1 s-a „modificat” astfel ca numarul poate fi vazut ca BN II SUS.

Preotul Pomohaci este extrem de cunoscut in Romania datorita faptului ca nu lipseste de la niciun festival de muzica populara, iar pentru a se deplasa nu foloseste un bolid de lux – asa cum ne-am fi asteptat – ci o Dacia Duster. In ideea de a avea parte de protectia lui Dumnezeu chiar si la volanul masinii, parintele Pomohaci a optat pentru acest numar de inmatriculare, numai ca a folosit o vopsea alba pentru a acoperi codita cifrei 1. Numarul de inmatriculare iesit din comun a fost observat de o serie de jurnalisti, in timp ce preotul se afla la un Festival al Tineretului din Tirnava.

Criticat de colegii sai

Ceea ce parintele a facut reprezinta un gest care a fost taxat rapid de colegii sai, iar parintele Vasile Rus, care se afla in comuna Nepos din Bistrita a criticat acest lucru, dar si faptul ca preotul are si o cariera in lumea muzicala: „Ce s-ar intampla daca <profetul din Rebrisoara> – preotul Cristian Pomohaci- ar imbratisa viata monahala si ar cauta desavarsirea si ar depune cele 3 voturi: ascultarea, fecioria si saracia si nu ar mai iesi in viata sociala sa se laude cu automobilele proprietate personala? Eu unul cred ca ar face un mare bine Bisericii Ortodoxe si asa criticata destul de aspru in zilele noastre pentru materializarea ei”.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *