Categorii
General

Masca anonymous si adeptii

masca anonymousDrama comentatorului internaut se rezuma in mare parte la multa fictiune si cel mai des stie oameni mai bravi decat el care pot face lucruri mult mai inutile dar mai laudabile decat el in sine.

Anonymous e o grupare de hackeri. De fapt asa e catalogata de catre presa. A fost infiintata de 4 tineri, destui de bogati, parintii lor detinand multe companii prin lumea asta. Se plictiseau in timp ce se catapultau pe acele perne uriase in gradina marelor palate ale parintilor lor. S-au gandit sa schime lumea si au creat anonymous. Ei nu erau mari hackeri, nici nu sunt, dar aveau sa atraga hackeri adevarati printre ei.

In Romania nu sunt foarte multi membri anonymous, ma refer la cei recunoscuti de catre grup, nu la cei auto-intitulati. Masca anonymous a fost preluata din filmul V for Vendetta, asa cum RNS folosea imagini cu oameni istorici in atacurile lor catre site-urile straine. Jumatate dintre cei care poarta masca acasa, in tramvai, la mitinguri sau prin pozele de pe facebook nu fac decat sa se auto-proclame in anonymous. Ei nu fac parte de acolo si au impresia ca e destul de „cool” sa fii anonymous.

Un răspuns la “Masca anonymous si adeptii”

nici eu nu sunt membra anonymous dar mi-am luat o masca de pe mascavendetta.com pentru ceea ce reprezinta ea defapt. mi se pare ca e un simbol care poate apartine tuturor, nu neaparat membrilor recunoscuti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *