fast-food

fast-foodNu sunt un contestatar al mancarii de tip Fast-Food, dincontra, o ador si obisnuiesc sa consum acest tip de mancare ori de cate ori am ocazia.
Problema este ca eu agreez mancarea de tip Fast-Food atunci cand ea este facuta corect. Mai precis, atunci cand are gust, aspect, un miros cat de cat agreabil, si totodata, ingredientele necesare.

Pe litoralul romanesc nu exista Fast Fooduri, ci mai degraba Bataie-de-joc Food. Nu exista o shaormerie care sa ofere o shaorma cu gust, care sa detina carne, cartofi si celelalte ingrediente. De sandwich-uri nici nu mai vorbim, multe dintre ele au gust de galosi vechi si miros a hoit.

Exemplu:
Un hamburger obisnuit contine: piftia (hamburgerul) de pui (vaca, porc, caine), chifla, salata VERDE (nu semi-uscata), felie de cascaval, rosie, castravete (nu murat!), ketchup si maioneza.
Un hamburger la fast-foodurile de la mare contine: piftia (o amestecatura de dat la caini din Lidl care costa 2 lei 4 felii), chifla (preparata de ei, mica si vai de ea), salata semi-uscata, felie de castravete murat, ketchup cu apa si maioneza facuta de ei din 2 oua 3kg.

In Mamaia, exista o shaormerie unde e un tip brunetel cu o tipa grasuta de servesc shaorma. Deci pur si simplu, tipi mai antipatici ca cei doi nu veti mai intalni vreodata. Isi bat joc de shaorma ta, aruncandu-ti ingredientele ca la caini in ea, fara manusi, fara pic de estetica, fara gust!

Mergi la mare ca sa faci plaja, sa te inmoi in apa marii, sa te distrezi si sa mananci bine. Problema este ca din toate astea nu te bucuri decat de soare si de apa, pentru ca, pe restu s-a pus deja monopol si oricine iti ofera ceea ce are nu ceea ce vrei!

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *