Categorii
Frumusete

Machiajul ochilor albastri si a ochilor caprui

Ochii sunt cea mai frumoasa parte a corpului. Cand cunoastem sau cand vedem pentru prima oara un om, in primul rand ne uitam la culoarea ochilor. Si daca nu ne uitam cu siguranta niste ochi frumosi ne vor atrage atentia. Machiajul are rolul de a ascunde micile imperfectiuni de la nivelul fetei si de a scoate in evidenta trasaturile frumoase ale persoanei respective. Femeile pun un foarte mare pret pe machiajul ochilor, buzelor, tenului etc. Este foarte important sa stim sa ne punem in evidenta trasaturile frumoase deoarece aceastea ne pot face o aparitie de senzatie. Foarte important este cum folosim culorile si cum le combinam astfel incat sa reusim sa scoate in evidenta ceea ce avem mai frumos.

In cazul ochilor albastri trebuie sa folosim nuante de gri, de pamantiu, levanda si indigo, piersica, culori neutre, mari, culori pamantii. Cel mai bine pentru ochii albastri este sa folosim nuante reci, sidefate si mate si culori metalice, argintiu si auriu. Aceastea sunt culorile care evidentiaza culoarea albastra a irisului tau. Pentru a realiza un smokey-eyes de senzatie putem folosi nuante de albastru combinate cu nuante de azuriu, de albastru cobalt, turcoaz, aquamarin etc. De asemenea, putem folosi eyeliner negru pentru conturarea ochilor.

Putem folosi nuante precum argintiu pe parte superioara a pleoapei, pe arcada iar pe pleoapa mobila putem folosi nuante de albastru si auriu. De asemenea, pentru pleoapa mobila putem folosi nuante pamantii, indigo si maro, albastru combinat cu portocaliu sau roz combinat cu gri, roz cu turcoaz. In cazul ochilor caprui, ei sunt cel mai usor de machiat. Putem folosi nuante de mor, lila, lavanda, purpuriu, indigo, tonuri pamantii si de maro, incepand de la cele deschise pana la cele inchise, auriul si culorile calde precum piersica.

Putem folosi eyeliner pentru pleopa superioara, deasupra genelor nuante de maro, negru, albastru sau mov, lila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *