Dintotdeauna mi-a placut sa fac site-uri. Spre deosebire de alte persoane m-am apucat din pasiune si nu pentru bani. Poate acum este o pasiune care face bani, insa cateodata ma enerveaza cand fac acelasi lucru.

Imi place mai mult sa programez decat sa actualizez site-ul. Chiar daca imi place sa scriu, imi place sa improvizez, imi vine greu uneori. Domeniile pe care le tratez nu sunt luate doar pentru ca sunt de succes, deseori am si cunostinte vaste in respectivul domeniu. Daca m-am apucat de nisa turism asta nu inseamna ca m-am apucat doar pentru ca e bine vazut. Am fost olimpic la geografie si mereu mi-au placut calatoriile plus ca ma informez de 5 ori inainte sa fac un articol despre o destinatie de vacanta.

Acum tot ce ma enerveaza este sa scriu articole. Nu pentru ca mi-e lene, ci pentru ca ma enerveaza pentru ca e ceva simplu si cere o concetrare aparte.

Am cautat persoane sa faca asta si sa aiba parte din profit, insa pot sa spun cu mana pe inima ca majoritatea sunt prosti! nu sunt in stare sa faca un articol calitativ. Cu totii cred ca ii platesti regeste pentru 2 articole copiate.

Prostii cred ca este usor sa faci bani din site-uri. Da, este usor abia cand iti place ceea ce faci si cand depui munca si rabdare in asta.

Web-ul devine din ce in ce mai competitiv si simt asta de mai bine de un an. Nu mai poti ridica un website in 3 luni la apogeu. Abia dupa mai bine de jumatate de an poti vedea rezultate clare.

De Parker

2 comentarii la „Lucrurile simple ma enerveaza”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *