Momentul in care esti rugat sa participi la o cina sau esti doar invitat la cineva acasa este un moment important. Ca si invitat trebuie sa fii sigur ca daca nu ai fi fost acel tip de om care sa merite nu ai fi ajuns aici. Ca si gazda trebuie sa iei in considerare ca imaginea ta conteaza extrem de mult insa si mai mult chiar imaginea casei tale.

Din sirul de lucruri ce in mod normal nu ar trebui sa le ai in casa se numara:

  1. Colectii de papusi. Pe langa faptul ca suna ciudat imagiena lor asa impecabila face casa sa para un muzeu. Si in aceeais lista se incadreaza si jucariile din plus, cele care de altfel arata si ele ca esti un om copilaros. Cred ca nu mai e cazul pana la urma.
  2. Lenjerii de pat ieftine. Este un subiect destul de mult discutabil asa ca ai putea avea o parere diferita. Insa calitatea se vede uneori si cu ochiul liber, fara insistente de a pune mana pe el. Asa ca evita sa ai acea lenjerie de tipul celei de „ceolofan”. Si mai elegant este sa acoperi patul cu o cuvertura pe masura si sa nu lasi la vedere patul in splendoarea sa asa cum este cand dormi in el.
  3. Produse personale prin toata casa. Nu numai ca vei avea imaginea omului dezorganizat insa tine in egala masura de  modul in care iti expui intimitatea. Asadar, tine cont ca trebuie sa ai un loc special pentru ele si elventual nu la vedere in living spre exemplu.
  4. Flori de plastic. Sunt de prost gust si credem ca am trecut de etapa in care astfel de flori erau cat de cat placute si populare. Mai bine nu optezi pentru flori daca nu sunt naturale.

De Parker

Un comentariu la „Lucruri ce nu ar trebui sa le tii in casa”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *