lasa-te de fumat

lasa-te de fumatDaca o sa cautati pe internet trucuri pentru a va lasa de fumat veti gasi in jur de 1 milion de pagini diferite cu idei diferite si trucuri diferite. De la „lasa-te de fumat cu mandarine si cola” pana la „cumpara acum bagheta magica care te ajuta sa te lasi de fumat”.

Eu am fumat 3 ani, m-am apucat pe la 17-18 ani. In toata aceasta perioada fumam foarte mult, chiar si doua pachete pe zi, uneori chiar trei. Vara trecuta am atins apogeul cand am fumat timp de 3 luni circa o cisterna de tigari. Anul acesta, in ianuarie, m-am lasat de fumat.

Intr-o zi nu am mai fumat si gata. Am simtit nevoia de a fuma 3-4 zile dupa, dar apoi mi-a trecut. Nu am cumparat nici plasturi, nici diferite chestii, nici tigari electronice, nimic. Pur si simplu din voita.

Si eu cautam chestii care te ajuta sa te lasi de fumat, dar ele exista doar in mintea retardatilor. Nu ai nevoie de nimic pentru a te lasa de fumat, ci doar de vointa. Nicio persoana din cate cunosc care s-au lasat de fumat nu s-au lasat pentru ca au citit undeva cum sa se lase, ci pentru ca asa au vrut.

Site-urile de cacat de pe internet pretind ca stiu toate remediile si toate tratamentele pentru a te lasa de fumat. Nu e decat goana dupa content si iesire in rezultate.

De Parker

2 comentarii la „Lasa-te de fumat cu ?!”
  1. Sau mai bine spus metoda usoara de Allan Carr – In sfarsit nefumator.

    Nu sunt spammer, daca doresti poti modifica acest comment, insa vin de pe arenaweb la tine si vad aritcolul asta foarte ok, dar la categoria vointa trebuie putin lucrat. Pe mine personal desi am vointa incepe sa ma doara capul daca nu fumez o zi, sidecat sa devin dependent de medicamente mai bine mai fumez asa din cand in cand. Cat despre cartea aceea mi-au recomandat-o mai multi prieteni care s-au lasat de cativa ani. Niciunul din ei nu mai simte nevoia de a fuma. Acum probabil te intrebi eu de ce inca mai fumez… Bun, imi e frica sa ma las 😀

    Foarte folositoare articolele tale, te pun la favorit, dar scrie mai des 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *