In 2011 cei de la Lancia s-au gandit sa scoata la bataie pe piata auto un model nou si o tiplogie noua. Noua Lancia Thema se aseamana mai dergaba cu o limuzina si nu se aseamana deloc cu celelalte masini oferite de Lancia.

noua Lancia Thema

Este facuta in America dar are „cetatenie” italiana. Are un motor pe benzina V6 de 3,6 litri si 286 cai putere si o cutie de viteze automata cu 8 trepte. Nu stiu daca ar fi o masina tocmai recomandata pentru Romania, mai ales pentru gropile de la noi dar si pentru consumul mare de combustibil pe care-l cere aceasta masina. Dar, daca iti permiti asa o masina, iti permiti sa cheltui zilnic pe drumul servici-acasa cam 80-100 lei pe benzina.

Dupa zisele celor de la Lancia pe site-ul lor oficial, consuma 9,4 litri/100 km si viteza maxima pe care o poate atinge este 240km/h. Mai scrie acolo ca atinge 100km/h in 7 secunde, ceea ce era de asteptat, dar aproape irelevant.

Interior Lancia Thema

noua Lancia Thema (2012)

Intr-un cuvant, este o masina frumoasa, cu un interior spatios, pe care nu o pot conduce in trening ci doar la costum sau un pic mai casual. Se lanseaza in Romania undeva prin Martie-Aprilie 2012 si o veti putea admira la salonul auto ce va fi organizat.

Galerie Foto

[nggallery id=4]

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *