la un pas de steleUn serial asemanator celui Pariu cu viata apare la Euforia TV si este in varianta coreeana. Se numeste La un pas de stele.
Succesul filmelor sud asiatice incep sa prinda contur si in Romania, publicul roman fiind un mare admirator al dramelor de acest tip. Filmul „La un pas de stele” este povestea unor elevi de liceu ce vor incerca sa se lupte pentru a-si transforma visele in realitate.
Acesti tineri vor incerca sa devina staruri in industria muzicala si pe parcurs vor intalni tot felul de greutati.

Filmul „La un pas de stele” este artistic si muzical, perfect ca Pariu cu viata si trateaza aceeasi actiune din cate se pare. Actorul principal Go Hye este o tanara care incearca sa exceleze in muzica clasica, insa ajunge sa nu mai poata studia datorita datoriilor tatalui. Este o poveste cu adevarat incitanta cu persoane puternice si caractere de fier ce vor reusi in final sa isi urmeze visele.

Serialul La un pas de stele poate fi urmarit in din data de 2 aprilie pe Euforia TV incepand cu orele 17:30. Va face un fel de concurenta emisiunii Acces Direct de pe Antena 1.

Avantajul filmului La un pas de stele pe langa filmul romanesc Pariu cu viata, este ca acest serial coreean este difuzat in fiecare zi de luni pana vineri, in timp ce serialul romanesc Pariu cu viata este difuzat doar in zilele de luni.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *