amenajare spatiu mic
amenajare spatiu mic

O locuinta nu prea spatioasa, o garsoniera sau o zona de birou ce te limiteaza din punct de vedere al spatiului nu trebuie totusi sa fie ceea ce iti pune o piedica. Stii vorba americanului? Just deal with it. Asa ca tinand cont de nevoie si in egala masura de spatiul in sine doar cateva trucuri te vor ajuta sa creezi imaginea unui spatiu altfel.

Idei pentru spatii mici

In primul rand ar fi bine sa optezi pentru pereti albi. Acest lucru iti da impresia ca ai un spatiu cu mult mai mare. In plus, este si ideea in sine indusa de curatenie, de stare de bine. Se pare ca si studiile confirma faptul ca albul te ajuta sa dormi mai bine.

Apoi incepe cu elementele de mare interes si anume cu spatiile de depozitare. Orice ar fi nu te poti lipsi de nevoia de dulapuri astfel ca acestea sunt prezente indiferent ce. Doar ca de data aceasta trebuie sa regandesti totul si sa faci in asa fel incat sa aplici regula verticalitatii. Anume, sa alegi acele dulapuri cat mai inalte, chiar si pana in tavan. Acest lucru te ajuta sa exploatezi la maximum orice colt de perete de care dispui.

Cat despre acele detalii de decor tine cont ca nu trebuie sa mixezi pe ideea clasica de lucruri mici insa mai multe. Insa nici extrema cealalta nu este una totusi de apreciat, lipsa unor elemente de decor. Mergi totusi la sigur cu piese mari si putine. Sunt de efect si bifezi si aceasta categorie.

Nu in ultimul rand se pare ca spatiile mici sunt dilematice si cand vine vorba de elemente extra. De data aceasta trebuie sa comprimi totul. Cu alte cuvinte tine cont de faptul ca ai nevoie de obiecte multifunctionale asa ca pe cat posibil incearca sa mergi pe aceasta idee. Un lucru mic poate fi si util la depozitare.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *