Categorii
General

Jocuri noi sau jocuri vechi?

Vorbeam intr-un alt articol despre jocuri. Astazi vorbim despre jocurile relativ noi de pe internet, dar si despre jocurile cu biliard.

In urma cu ceva vreme toata lumea juca 3d pool. Un joc cu legendarul biliard in care puteai intra si online sa te joci. Astazi daca vrei sa te distrezi un pic acolo, fie gasesti numai profesionisti, fie te compromiti in a juca doar la novice mode. Daca vreti ceva biliard frumos jucati pe jocuri biliard.

Totusi, ideea e urmatoarea: in 2012 sunt cu 30% mai multe jocuri noi decat anul trecut. Deci nu aveti de ce sa va plangeti atunci cand cautati jocuri.

Totodata, site-urile cu jocuri pe internet s-au inmultit peste noapte. Daca anul 2010 avea circa 300 de site-uri romanesti active cu jocuri, astazi gasim peste 2.000 de site-uri cu jocuri, deci, cum va spuneam aveti de unde alege.

Acum, daca stam sa ne gandim un pic, jocurile vechi erau printre cele mai frumoase. Cand eram eu mic toata lumea juca miniclip, clasicul si atotputernicul site suprasolicitat. Nimeni nu avea habar de site-uri, nimeni nu avea habar cum se fac jocurile, dar erau tari. Erau in format 2d uneori, ca si multe dintre cele de astazi, dar te distrai de minune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *