Categorii
General

Jocuri ca la aparate (pacanele)

Internetul a evoluat si incepe usor usor sa culeaga din ce in ce mai mult toate artificiile din realitate. Spre exemplu, copierea jocurilor asemanatoare cu cele de la pacanele din casinouri. Sau, sa nu uitam ca nimeni nu isi imagina vreodata ca am putea sa ne jucam cu volane si joystickuri pe calculator in mod cat mai real.

Iubitorii de lamai si septari cel mai des vin acasa dezamagiti de pierderile pe care le-au avut la cazinouri si incep a se juca jocuri ca la aparate pe calculator. Aici rar pierzi totul, cel mai des castigi sume mari, insa nu reale ci doar virtuale.

Intradevar, exista zeci de site-uri in care poti baga bani de pe card pentru a juca jocuri de noroc pe bani reali. Deobicei aceste site-uri sunt legale si totodata detin licenta pentru asa ceva, insa, e bine ca inainte sa vedeti toti termenii pentru a fi siguri ca totul este legal.

Jocurile ca la aparate au inceput sa fie dezvoltate de catre programatori in ultimii 2 ani cand cererea a fost cu mult mai mare decat s-a preconizat. Spre exemplu, cuvintele cheie „jocuri ca la aparate” au in jur de 20.000 de cautari lunare, ceea ce inseamna ca sunt foarte iubite de catre gammeri.

Eu obisnuiam sa joc cel mai des poker ca la aparate. Cel care are aspect invechit dar care e frumos si atractiv ca aspect. Era un joc care imita perfect jocul din cazinouri de la aparate si iti dadea emotii cand erai la dublaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *