Pentru confortul interior optim, atat termic, cat si fonic, izolarea este o necesitate indispensabila astazi. In conditiile in care traim intr-o lume in care nu trebuie sa iti permiti sa deranjezi linistea publica, nici in timpul zilei, nici dupa o anumita ora seara, vei recurge la solutiile pe care magazinele de profil ti le propun. Bineinteles, principalul interes va fi confortul tau si al familiei. Trebuie sa tii cont ca izolare termica nu inseamna intotdeauna si izonare fonica. Produsele dedicate fiecarui tip in parte se vor diferentia prin caracteristici bine determinate.

Oricare ar fi obiectivele tale, dispui de solutii profesionale pentru izolarea locuintei, incepand de la cea termica si pana la cea fonica. Ne vom indrepta mai departe atentia asupra sistemelor de izolare fonica, respectiv a tratamentelor acustice. Materialele de care ai nevoie pentru lucrari eficiente si o calitate ireprosabila le gasesti in magazinul online Emexon System. La fel si recomandarile de mai jos vin tot de la acesti specialisti.

Izolarea fonica, de la Emexon System

Pentru a te bucura de un rezultat intocmai cu asteptarile tale in ceea ce priveste izolarea fonica, Emexon System iti pune la dispozitie solutii de izolare fonica pentru tavan, pardoseli, pereti, precum si tratamente acustice diverse.

Pentru a putea realiza o izolare fonica adecvata si eficienta, vei avea nevoie de sisteme antivibratorii (antivibratie) SENOR. Acestea sunt recunoscute pentru eficienta de care dau dovada: banda izolatoare, baza din cauciuc pentru pardoseala, respectiv brida acustica pentru perete/ plafon. Urmeaza in lista materialelor membranele fonoizolante la zgomote aeriene, marca Tecsound, placile fonoabsorbante Ultra HD Foam, membrane pentru zgomotele la impact – ISOLGOMMA. Afla toate informatiile de care ai nevoie vizavi  de acestea si utilizarea lor direct de la echipa Emexon System.

Tratamente acustice, de la Emexon System

Pentru a trata acustic camerele diverse din locuinta, vei avea nevoie de materiale fonoabsorbante, utilizate impreuna cu panourile de difuzie speciale si panourile Bass Trap special concepute in acest sens. Practic prin aceste masuri vei asigura un timp optim de reverberatie. Desi in mod normal materialele cu proprietati fonoabsorbante sunt pentru studiouri, le poti utiliza cu succes si pentru izolarea apartamentului si nu numai. Te poti orienta pe emexon.ro dupa burete cofrat ignifugat, Stratocell Whisper, placi din spuma melaminica Basotect, cornere mega Bass Trap, burete piramidal ignofugat sau panouri Artnovion.

Ai in vedere si adezivii profesionali pe care ti-i propune magazinul pentru a monta diversele materiale, in functie de ce alegi. Pentru fiecare produs in parte dispui si de adezivul care isi va indeplini cel mai bine scopul.

Asigura-te ca realizezi alegerea corecta a materialelor. Spre exemplu, placile fonoabsorbante vor avea ca rezultat o acustica imbunatatita, un nivel diminuat al zgomotului, precum si o izolare fonica imbunatatita in cazul structurilor tip masa-resort-masa.

Orienteaza-te mai degraba dupa placi Stratocell Whisper pentru a izola fonic acele locatii care prezinta umiditate in exces, valabil si in cazul aplicatiilor comerciale sau industriale.

Daca ai nevoie de o solutie speciala pentru o constructie speciala, atunci e mai bine sa intri in contact cu expertii, care te vor ajuta sa faci cele mai potrivite alegeri.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *