Iphone 5 versus Samsung Galaxy S3Sunt un mare admirator al telefoanelor, in special al celor cu touch screen. Nu pentru ca sunt foarte performante, ci pentru ca eu nu am bani de ele si ma fac dornic sa le am. Glumesc, chiar am bani!

Iphone 5 vs Samsung Galaxy S3, care o fi mai bun? si care o fi mai rentabil?
Iphone 5 din cate stiu eu nu a aparut inca, ci doar Iphone 4S, care s-ar parea ca asta e cica 5, dar nu cred. Daca 4S este chiar 5-ul asteptat, inseamna ca nu au facut decat sa schimbe cateva mici aplicatii. Daca va veni un iphone 5 mai puternic si mai atragator, inseamna ca cei de la Apple si-au indeplinit misiunea.

Totodata, Samsung Galaxy s3, poate cel mai asteptat telefon al anului 2012 vine cu o gramada de chestii misto incorporate. Am inteles dintr-un articol ca ar fi telefonul jocurilor olimpice din acest an. Totodata, pretul unui Samsung Galaxy S3, ar fi de 300E la abonament la Orange. Un pret?! mic pentru o smecherie atat de mare.

In ultimul an, Samsung a dovedit ca poate fi cea mai mare companie de telefoane si tablete, insa, avand in spate un competitor puternic precum Apple e dificil de crezut ca acestia vor putea ajunge top 1 in lume in materie de gadgeturi si IT.

Ar trebui sa ne interesam putin in legatura cu aceste lucruri si sa intelegem cate ceva depre averata valoare a lui steve jobs secretele inovatiei in categoria iphone.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *