Uneori ceea ce se inventeaza este intr-o oarecare si hilar. Ajungi sa te intrebi cine s-ar folosi de ele pana la urma insa trebuie sa admitem ca sunt si utile intr-o oarecare masura si ciudate si fun. Iata cateva dintre ele:

  1. Umbrela pentru caini. Cine s-ar fi gandit ca si un catel va avea nevoie de umbrela? Dar cand blana este pretioasa si atent ingrijita ploaia ar putea sa strice totul. Fie cu suport pe cap sau pe corp, fie cu maner invers pentru ca stapanul sa o tina o astfel de umbrela este grija fata de animale dusa poate la extrem.
  2. Exista, pe cat de greu de crezut, chiar si ciorapi cu par. Acestia previn situatiile de molestare sexuala numai ca cine ar putea sa ii poarte? Arata clar ca niste picioare de maimuta.
  3. Pentru mamicile obosite si cele practice, pentru cele care isi cauta situatia practica din orice un carucior cu trotineta este fara doar si poate o solutie pentru ele. In timp ce isi plimba copilul ajung sa se distreze daca nu sa scurteze din timpul plimbarii pentru a ajunge rapid unde trebuie.
  4. Pasionatii de muzica se pot bucura la orice pas de obiecte care sa le aminteasca de marea lor placere. Se pare astfel ca mitul de a canta sub dus nu  mai este mit sau in orice caz este perpetuat prin comercializarea produselor de asa natura. Mai exact, buretele in forma de microfon este de o placere aparte sa il folosesti. Cel putin este practic.
  5. Insa bicicleta fara pedale este departe de intelesul oamenilor de rand. De ce ar mai fi utila, de ce ar mai fi bicicleta daca nu poti pedala? Asta insa nu l-a impiedicat pe cel care a creat o asa bicicleta sa isi duca planul la bun sfarsit.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *