piscina

piscinaIntr-un stat din America, numit Oregon, un batranel a fost bagat la inchisoare pentru 30 de zile si obligat sa plateasca 1500 dolari pentru ca ar fi adunat apa de ploaie ce a picat pe pamantul sau si ar fi deversat-o in 3 iazuri ce acesta le detinea.

Cei din Oregon l-au bagat la inchisoare sustinand ca: Guvernul detine apa de ploaie care tocmai a cazut pe pamantul tau! Aceasta este apa de ploaie a guvernului si o sa mergi la inchisoare daca vei incerca sa furi de la guvern!

La capatul celalalt al pamantului, intr-o tara din Europa numita Romania, parlamentarii au votat ca piscinele sa fie impozitate, astfel, orice cetatean ce va fi prins ca are o piscina in curte, indiferent daca este o groapa maloasa, o piscina din pastic, din fonta sau din beton, va trebui sa plateasca impozit la stat.

Mai rau! Cel care ii va da in primire (o tehnica veche din istoria neamului romanesc) pe vecinii sai va fi scutit de catre plata impozitului anual la stat! Un american s-a imbogatit facand asta timp de 10 ani, deci a venit momentul ca si romanii sa se imbogateasca astfel!

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *