Poate sunteti bucurosi ca tipul Cristian Gog a castigat „Romanii au talent”. Poate ca sunteti pe jumatate frustrati dar pe jumatate uimiti de trucurile lui.

In primul rand as vrea sa adaug ca finala a fost dezastruoasa. Nu a fost nimic uimitor, doar poate pentru copii de sub 15 ani care chiar au crezut ca inima lui Cristian s-a oprit pentru moment. Nu vreau sa fiu rautacios, sper sa fiu inteles, voi explica doar trucurile sale:

1. Oprirea inimii este imposibila. Nici macar David Blaine n-ar putea, care este un iluzionist perfect. Este imposibil din punct de vedere medical sa poti vorbi in timp ce inima nu iti mai functioneaza.

2. Indoirea monezii. Are doua inele, costa in jur de 300$ si pot indoi metale. Se gasesc pe toate site-urile din strainatate, posibil si in unele magazine din romania.
indoirea monezii
John T. Sheets este creatorul acestor inele. Este deasemenea un iluzionist.

3. Miscatul obiectelor metalice. A dat jos un ban ce se afla in interiorul unui borcan. De asemea, este vorba despre un inel ce ar putea manipula si misca metale. Numele lui este: New wizard ring PK 2 Neodymium si arata ca in poza de mai jos.
New wizard ring PK 2 Neodymium

4. Agrafa. Este doar o agrafa ce are in spate un simplu text in care apare „continuarea”.
Textul din carte era de fapt „”Fumul din semineu se unduieste si se condenseaza in siluete, kokolzi marunti cu barbi cenusii care ma arata batjocoritori cu degetul”.
agrafa cristian gog

5. Chestia cu predictiile „720 si continuarea”. Are 2 planse. Demonstratia e lunga si nu am timp sa o explic. Va fi curand explicata.

6. Predictiile din seif inca le analizez.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *