igrow
igrow

Pare greu de crezut ca in momentul in care parul incepe sa se piarda mai sunt sanse de a inversa procedeul. Sau cel putin cei care au ajuns deja la calvitie sunt greu de convins sa mai aiba sanse. Cu toate acestea iti va placea iGrow caci dezvoltatorii s-au gandit la toate.

Destinat celor care isi doresc tratament pentru a trata calvitia iGrow promite ca pentru cei 700 de dolari ce se percep ca pret sa repare ceea ce alti factori au daunat si stricat. Asadar, se actioneaza asupra folicului de par si prin lumina pulsanta de la diode sa se ajute la regenerare si la refacerea firului de par care sa continue sa creasca. Insa exista si anumite conditii de folosire. In prima faza se considera ca numai un tratament de durata ajuta asa ca tine de la 4 la 6 luni timpul de refacere a problemei.

In al doilea rand tine de stadiul de cadere a parului nu mai mult sau mai putin de categoria II sau V. Altfel eficienta nu este cea de dorit. Asadar, promisiunea e promisiune asa ca daca nu se vad rezultate in conditiile tale se pare ca exista sanse de a se recupera banii asa cum promit dezvoltatorii acestui program.

iGrow seamana cu o casca practic ce se muleaza pe orice forma si marime de cap. Timpul in care se foloseste nu trebuie sa fie plictisitor asadar pe langa faptul ca ai putea sa iti faci munca de casa in acelasi timp casca se poate conecta pentru a asculta muzica spre exemplu. Te poti conecta si la TV deci sa nu te incurce in timpul pierdut.

Deja exista si unda verde pentru ca acest dispozitiv sa fie comercializat asa ca se asteapta acum doar productia in sine si reactia consumatorilor. In conditiile in care sunt 50 de milioane de oameni care sufera de calvitie se asteapta reactii pozitive.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *