Oricand esti in cautarea unei schimbari in ceea ce priveste aspectul dormitorului, o solutie la indemana este fototapetul. Cu ajutorul acestuia poti transforma total designul oricarei incaperi.

Pe langa acest avantaj principal, ai o multime de multe altele pe care le poti lua in considerare.

Un altul ar fi faptul ca nu ai nevoie de un expert in amenajari interioare pentru a-l monta. Oricine o poate face, deoarece procedura este extrem de simpla. Trebuie in primul rand sa te orientezi catre o suprafata plata, fara denivelari, pentru ca in mod contrar, fototapetul nu se va aseza uniform, riscand ulterior sa se deterioreze.

 

Comparativ cu renovarile obisnuite, atunci cand vine vorba de una facuta cu ajutorul fototapetului, deranjul este minim, nefiind necesar sa faci curatenie mare dupa aplicare. De asemenea, costurile sunt mult reduse fata de celelalte renovari cu care te-ai obisnuit deja.

 

Deco-perete – universul fototapetelor pentru dormitor si nu numai

 

In ceea ce priveste decorarea dormitorului cu ajutorul unui fototapet, posibilitatile sunt numeroase. In cadrul magazinului online Deco-perete.ro vei regasi o multime de idei din care sa te insipiri pentru a face alegerea potrivita.

 

Temele propuse de magazinul mentionat mai sus sunt din cele mai diverse si anume: animale, decorativ, Disney, floral, harta lumii, hobby, orase, peisaje, Star Wars, zen, model tip fereastra, 3D si multe altele.

 

De asemenea, ai posibilitatea de a alege un fototapet in functie de locul caruia ii este destinat si aici gasesti incluse si fototapetele pentru tavan si usa. Mai exista o varianta disponibila in cadrul acestui magazin: cea de a opta pentru un fototapet facut la comanda, dupa o fotografie sau o imagine pe care o ai. Acesta se poate realiza pe material vinilic cu aspect texturat ca de panza si baza vlies.

 

In cazul in care doresti sa creezi iluzia de spatiu tridimensional, poti opta pentru un fototapet 3D din multitudinea de modele propuse de magazinul Deco-Perete. Ai varianta sa alegi intre diverse peisaje, modele cu aspect urban, biblioteci, tunel, forme geometrice si multe altele.

Indiferent de stilul in care alegi sa iti decorezi camera, cu siguranta vei gasi un fototapet care sa se potriveasca temei propuse.

 

Comanda o plasezi online, direct pe site, plata se face fie in avans, fie ramburs, iar fototapetul ales iti va fi livrat direct acasa prin curier. Nu mai sta pe ganduri si schimba total aspectul camerei tale cu ajutorul fototapetului de la Deco-Perete!

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *