Lucky Studio

Pana la urma poate ca celebra expresie „mintiti poporul cu televizorul” nu este tocmai adevarata daca e sa tinem cont de modul in care ai putea sa iti gasesti o sursa de inspiratie. Asa ca nevoia de cadouri este cea care iti da batai de cap pentru aceasta perioada. Nici nu mai stii cu ce sa surprinzi persoanele de langa tine. Si in plus, chiar nu ti-ai dori sa repeti povestea cu un cadou asemanator cu cel de anul trecut.

Depinde de buget si de o varietate de aspecte. Nu poti spune ca un parfum sau o trusa de farduri va fi cadoul ideal pentru iubita ta. Insa cu siguranta ca o vei surprinde cu anumite gesturi romantice. Iata cateva dintre acestea:

  1. O escapada intr-o lume noua. Mereu este o idee buna sa explorezi ceea ce inseamna lumea din strainatate, acolo unde de altfel vei gasi o multime de lucruri noi, de la cultura la distractie. Un weekend de plecare oriunde ar fi este deja oidee de cadou. Chiar daca ai ratat ofertele ce tin de Black Friday tine cont ca vine perioada lunii decembrie si vor fi din nou oferte incantatoare.
  2. O cina aparte. Ca tot este moda emisiunilor culinare de profil numai inagineaza-ti ce inseamna sa iti gateasca un bucatar profesionist. Incearca ceva nou si surprinde cu o astfel de idee. Ori poti face totul practic daca si asa nu aveati de gand sa rulati sarmale impreuna pentru sarbatori. In loc sa mai apelezi la o firma de catering mai bine tine cont de un masterchef. Sau cel putin recreeaza atmosfera unui restaurant la tine acasa, cu chelner cu tot, insa cu accent pe intim.
  3. Decoratiuni aparte. Ideea de a apela la un specialist in decor de interioare este iarasi o idee buna. Daca aveati de gand sa redefiniti un colt al casei acum ar fi momentul oportun.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *