Bine v-am gasit dragi prieteni la un nou articol pe site-ul nostru. In scurt timp, aproximativ o luna voi termina cursurile de instructaj pentru categoria B , permis auto. Ce vreau sa spun este ca nici nu am inceput cu instructorul, sunt pe partea de legislatie acum. Cam asta este toata treaba ce sa zic, insa sunt atat de entuziasmat sa iau permisul, ca nici nu se poate mai bine. Eu sunt cam tot timpul ocupat, mereu imi vin idei noi, si daca nu imi vin stau si ma gandesc, studiez piata pentru un nou proiect, ma uit in coltui casei si imi imaginez un alt fel de proiect, cam tot felul de chestii destea care tin de domeniul BUSINESS.

Poate ca pare putin absurd insa am pornit de la un nivel foarte mic, am strans in jur de vreo 3-4 milioane, si am inceput in acel moment sa investesc, doar cu atat, si am scos pe putin 10 milioane, din acei 10 milioane iar am investit in alte chestii, de data aia a iesit peste 20 de milioane si de atunci am dat de asa zisa vorba ” de gust” si nici ca mai pot sa ma opresc.

In acest moment sunt putin pe ganduri pentru ca as vrea sa imi achizitionez si eu o masina, insa nu prea stiu ce sa imi iau. Ca si buget nu stiu ce sa zic, dar undeva la 150-200 de milioane, nu prea stau acum ca sa fac calculul cu euro. M-am uitat in prima vaza, pe site-urile de auto, vanduri generale, in special site-urile de anunturi, ca sa imi cumpar si eu o masina cat de cat buna.

Am dat de curand peste un site car rental sibiu, care m-a pus iar pe ganduri, pentru ca as vrea sa plec in vacanta, poate in afara tarii, si la o adica ar fi ok si o inchiriere de masini, dar momentan sunt iar si nu stiu ce sa fac pentru o masina, o achizitionare.

Pentru ca am vazut si pe youtube, clip-uri cu diferite persoane care spun cum sa iti alege o masina, vreau sa o spun si pasta, pentru ca mi se pare destul de interesanta.

Se spune ca este o metoda destul de buna, in momentul in care vrei sa iti cumperi o masina, trebuie sa te uiti la volan, acolo unde se baga cheia, si in zonele astea de sofer, daca sunt uzate. Ca sa fie totul ok, in legatura cu datul kilometrajului inapoi, iti poti duce masina direct la un service, dar un desta mai performant, unde iti poate testa masina chiar asa cum trebuie.

In prima faza m-am axat pe masina Citroem C5, care pentru mine este o masina exceptionala, care nu consuma mult, cu un design specific, care m-ar reprezenta. Ca si pret se incadreaza in bugetul meu, insa nu poti stie niciodata ce sa faci cu banii, cum este vorba asta.

Cam atat in acest articol, va astept si pe viitor sa imi cititi blog-ul si mare grija de acum in colo cu acesti tzepari care vor sa induca lumea in eroare.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *