Cica ăi mai buni dintre cei buni, hackerii anonymous care sunt stabiliti in Romania, au fost prinsi. Stirea sparge topurile internetului si subiectele infloresc pe forumurile de securitate. E clar, v-am mai spus-o si v-o mai spun in calitate de mare zeu in ale informaticii si ale atacurilor cibernetice: Anonymous sunt niste ratati! Mereu au fost, mereu vor fi si niciodata nu vor salva lumea asa cum pretind.

Am mai spus si aici ca isi fac propriul joc si ca nu fac decat sa adune adepti aflati la pubertate care sa le sustina lor proiectele in online.
anonymous

Sa va readuc aminte:
1. Creatorii anonymous sunt 4 tineri ce au parinti foarte bogati (care totodata au si influenta). Ei se plictiseau in timp ce se catapultau pe pernele alea uriase cum ati vazut in Richie Rich, asa ca au creat gruparea Anonymous.
2. In proportie de 99%, in gruparea Anonymous se afla pusti cu vaste intre 15 si 20 de ani ce au cunostinte foarte slabe de SQL, PHP sau alte limbaje de programare.
3. Anonymous de Romania inseamna 3-4 tipi care nu au habar sa faca ceva creativ si din plictiseala activeaza Havij sau Pangolin si sparg site-uri vulnerabile.
4. Cei mai multi dintre ei nu sunt de nota 10 la informatica, chiar nu au cunostinte. Pentru ei, programele si exploiturile inseamna totul.

De Parker

4 comentarii la „Hackerii de la Anonymous Romania, prinsi”
  1. Ar fi fost ceva exceptional sa iasa din smechereala din scolile romane ceva cu adevarat bun. Anony-mouse sunt la un pas de aia care gasesc un facebook deschis si de DJ-ii de mana a doua care se antreneaza incepand cu clasa a IX-a. Pana la urma, e ilogic sa te-astepti sa iasa ceva de calitate dintr-o tara care din punctul asta de vedere poate rivaliza doar cu Somalia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *