spoturi dormitorspoturi dormitor

Se spune ca gusturile nu se discuta. Cu toate acestea armonia dintr-o casa este cea care te face sa te simti bine, cea care iti da energia de a face activitati de orice fel; chiar si cand asta inseamna numai sa deschizi, cu drag, usa unui invitat. Trebuie sa te simti mandru de casa pe care o ai asa ca amenajarea este imperioasa.

Facem si greseli din asta, din necunostinta de cauza, de stil, de abordare. Iata cateva sfaturi in acest sens:

  1. Nu folosi prea multe perne. Pentru ca asta da un aer usor aglomerat, pentru ca asta iti da acea impresie ca este dezordine in casa, pernele ar trebui sa fie si practice si de decor insa nu intr-un numar exagerat.
  2. Nu te zgarci la lumina. Nepotrivirea din acest punct de vedere inseamna sa ai mereu o senzatie de greutate cand efectiv nu suporti starea si nici nu vezi prea bine. Asa ca ideale sunt acele spoturi cu led pentru orice camera. Acestea se aseaza strategic, pun in lumina o anumita parte dintr-o incapere si pot fi fara doar si poate cele care completeaza sistemul de iluminat dintr-o incapere. Indiferent de locatie gandeste-te la acestea ca fiind potrivite de ales.
  3. Culori dure, prea sobre, prea multe. Un curcubeu este efectul wow insa numai cand il admiri. Nu poti amesteca prea multe din paleta de culori. Avand in vedere ca o astfel de alegere este si cea care isi pune o mare amprenta pe starea pe care o ai trebuie sa tii cont de faptul ca o culoare a peretilor trebuie sa fie calda, primitoare, dupa caz cea care inspira energie.
  4. O alta greseala destul de frecventa este introducerea electrocasnicelor in dormitor. Asta nu face altceva decat sa iti distraga atentia de la odihna sau alte activitati necesare. Dormitorul nu ar trebui sa includa asa ceva in primul rand.

Desigur, greseli pot fi considerate si acele aspecte care depasesc aria celor mentionate. Spre exemplu sa optezi calea de prea multa lumina. Acele spoturi cu led au avantaje extraordinare, de la partea de viata lunga, consum echilibrat de energie si pana la a oferi un fascicol de lumina de intensitate potrivita. Tine cont ca nici prea mult nu este ceva placut asa ca echilibrul din acest punct de vedere inseamna sa adaptezi numarul de spoturi la incaperea cu pricina.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *